Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

joi, 23 decembrie 2010

CRĂCIUN FERICIT!



In fiecare an, incepand cu luna decembrie, sufletele noastre incep sa simta cum ceva parca in atmosfera e schimbat - se apropie o perioada frumoasa a anului "Sarbatorile de iarna" - cand oamenii sunt mai buni, mai frumosi, mai intelepti . Fara sa ne dam seama, de multe ori uitam ca langa noi exista o persoana careia am putea sa-i impartasim gandurile noastre, o persoana dispusa sa se bucure alaturi de noi .
Aproape oriunde am merge, in aceasta perioada, vedem peste tot invazia de globuri si beculete colorate, ghirlande, cutii pentru cadouri … si ne intrebam – pentru a cata oara – doar asta sa insemne, oare, venirea lui Mos Craciun?
Daca mai credem in Mos Craciun? Credem, sigur ca da! Tot atat de mult cat credem in celelalte lucruri care nu se vad, nu sunt stralucitoare sau frumos colorate si impachetate cu profesionalism – dar care se fac simtite atunci cand sunt oferite din suflet si atunci cand le primim in sufletul nostru: Iubire, Adevar, Sinceritate, Iertare, Compasiune.
Mos Craciun nu va pleca niciodata din sufletul tau si nici din sufletul meu.
De sarbatori, A primi si a oferi – o lectie pe care o avem de invatat toti; desi avem nenumarate ocazii in fiecare zi pentru a invata, a repeta si a exersa aceasta lectie, uitam … amintindu-ne lectia numai in preajma sarbatorilor.
Dupa ce fiecare si-a curatat Casa Sufletului si locuinta de lucrurile mai putin semnificative pentru o viata fireasca, frumoasa, sa fim toti in acord cu Existenta si sa lasam florile Puritatii, Iubirii, Compasiunii, Bucuriei, Intelegerii, Recunostintei, Iertarii si Fericirii sa creasca in gradina sufletelor noastre.
Ofera cate una din aceste flori fiecarui om din viata ta – vei primi inapoi, inmiit, alte daruri, la fel de frumoase, de unde si cand te astepti mai putin.
Va dorim tuturor sa aveti parte de un Craciun frumos si linistit alaturi de cei dragi, sa va bucurati cu emotia simpla si pura a copiilor de tot ce va aduce Mos Craciun! şi fie ca sufletul vostru să fie împodobit cu cele mai frumoase sentimente, iar Armonia Interioară, Pacea Sufletească şi Liniştea provenită din Înţelegere şi Acceptare să facă parte din viața voastră.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu