Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

duminică, 27 februarie 2011

BRASOV a castigat titlul de ,,CAPITALA VERDE A ROMANIEI"


Juriul a punctat performantele eco ale fiecarui oras inscris in competitie! Si a acordat premii pentru fiecare primarie, in functie de punctajele pe care le-a obtinut.
Rezultatul final: Brasov este ‘Capitala Verde a Romaniei 2010′ si va purta acest titlu pe tot parcursul anului 2011! Ma bucur foarte mult,in special prin implicarea mea in acest proiect, Brasov-ul este orasul meu preferat, este orasul ,,perioadei mele de studentie",cea mai frumoasa din viata mea.
Ii felicit pe brasoveni pentru succes, deoarece merita din plin! Iata de ce:
Foarte important! Comunitatea se implica activ in proiectele de dezvoltare si de protejare a mediului - atat locuitorii, cat si companiile locale si ONG-urile.
S-a dovedit si la ‘Let’s do it, Romania!’ unde Brasovul a avut cel mai mare numar de voluntari
Dezvoltarea urbana: O dovada este ca planurile autoritatilor urmaresc reabilitarea si inregistrarea tuturor zonelor verzi intr-un Registru local al spatiilor verzi.
Brasovul are ca obiectiv reducerea emisiilor de CO2 cu 20% pana in 2020. Planul de actiune se bazeaza pe cresterea eficientei energetice si folosirea energiei regenerabile.
In plus, municipiul este vicepresedinte al Energy Cities - asociatie a oraselor europene, care promoveaza energia durabila.
Nu in ultimul rand, Brasovul este un oras turistic care isi valorifica zonele verzi! Conservarea ariei protejate ‘Muntele Tampa’ este unul din obiectivele autoritatilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu