Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

vineri, 29 aprilie 2011

SCOP IN VIATA

Fiecare din noi incearca sa gaseasca un scop in viata. Mult depinde de caracterul nostru, de ceea ce vrem sa avem, de ambitia noastra. Insa cand ajungem la momentul sa luam o decizie, multe se pot schimba.

,,…Viata te traieste pe tine si nu tu pe ea. Cand alegi si ai curajul sa faci ceva, atunci tu esti la carma barcii tale, sa-ti creezi cu adevarat viata... "

Dispunand de valori pozitive si calitati, caracterul omului devine gravat prin ele, oglindind aceste caracteristici. De aceea, curajul, onestitatea, bunatatea, pasiunea, credinta, harnicia de a fi strategic, capacitatea de a stabili conexiuni cu oamenii din jur, comunicarea cu ei – pot servi ca repere bune pentru a avea succes si a gasi o anumita menire in viata.

Cand ne propunem ca scop sa realizam ceva , direct ne asumam si o anumita responsabilitate de tot ceea ce ne priveste.

Calitatea vietii noastre este reprezentata de calitatea lucrurilor pe care le realizam.

Un comentariu:

  1. Cautand ceva cu-n scop am descoperit acest blog.
    Ochii mi-au cazut direct pe a ta data de nastere si surprins de asemanare constat ca doar anii ne sunt pe undeva in apropiere.
    Citind pe blog, descopar o ecologista convinsa. Si m-am intrebat: oare tot la fel si doar atat e de realizat scopul conservarii profesionale in viata? Sa fie doar ceea ce relateaza foaia ta scrisa?
    Frumos, curat si nimic de obiectat in ceea ce se intelege din cautarile tale materiale, tesute cu alba ata.
    Dar imgaduie-mi te rog o mica si o mare insemnatate intrebare: din cele spirituale facut-ai un scop in viata acesta trecatoare, care sa aiba o valoare cu-atat mai mare?
    Te rog acaorda-i l-a a mea intrebare o atentie foarte mare, deoarece are un alt scop real, dincolo, dupa ce omul moare.

    RăspundețiȘtergere