Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

miercuri, 28 septembrie 2011

Sa ne bucuram de frumusetea naturii !!!!


Fiecare este mulţumit şi împlinit doar prin sufletul său. Nu dam importanta timpului pe care ar trebui sa-l alocam pentru noi. Uitam sa traim...Uitam sa iubim...Uitam sa ne bucuram de frumusetea vietii...Uitam de Noi!… Sa ne Bucuram de frumusetea naturii, de Cer si de Pamant, de caldura si iubirea Soarelui, sa-i acceptam si sa avem compasiune pentru cei de langa noi,
sa avem curajul de a fi creativi prin simtirea, sensibilitatea, cunoasterea si constiinta noastra, sa ne bucuram de toate lucrurile minunate din jurul nostru. In noi toti exista dorinta de a trai, capacitatea de a iubi si de a evolua.

luni, 5 septembrie 2011

Natura- imagini din vis



Atunci cand natura se contopeste cu acordurile unei melodii divine....ia nastere ceva superb si unic......care te transporta intr-o lume de vis........si ca intr-un vis plutesti deasupra unor peisaje mirifice...si minunate..

IMNUL VIETII

Viata este un dar pe care il meritam numai atunci cand il daruim. – Rabindranath Tagore


Viata e o sansa - nu o lasa sa se piarda/ Viata e frumusete - admir-o/ Viata e o bucurie - gust-o din plin/ Viata e un vis - transforma-l in realitate/ Viata e o sfidare - infrunt-o/ Viata e o datorie - implineste-o/ Viata e un j o c - joaca-l/ Viata e pretioasa - ai grija de ea/ Viata e o bogatie - pazeste-o/ Viata e dragoste - bucura-te de ea/ Viata e un mister - incearca sa-l patrunzi/ Viata e o promisiune - n-o lasa neimplinita/ Viata e tristete - treci peste ea/ Viata e un imn - canta-l/ Viata e o lupta - accept-o si castig-o/ Viata e o tragedie - fii tare/ Viata e o aventura - indrazneste sa ti-o asumi/ Viata e fericire - fii astfel incat sa o meriti/ Viata e Viata - ocroteste-o

Traieste cu Iubire !





Iubirea este aripa daruita de Dumnezeu sufletului, pentru ca sa urce pana la el.

Iubirea este viata.

FRUMUSETEA NATURII













Sunt multe lucruri in viata care iti atrag privirea, dar putine lucruri care iti atrag inima…urmareste pe cele din urma." Michael Nolan

Tot ce are omul mai scump este sufletul …acolo aduna de veacuri toate trairile toate visele si sperantele toate amintirile ....doar sufletul traieste vesnic.

Frumusetea naturii incanta sufletul !

Sunt recunoscator ca SUNT!







Incep Totul din nou, Azi. Toate lucrurile Bune vin catre mine. Sunt recunoscator ca traiesc. Vad frumusetea pretutindeni imprejurul meu. Traiesc cu pasiune si scop. Simt iubirea, bucuria...... ,,Bucuria este cea mai simpla forma de recunostinta " .





SA IUBIM NATURA

Pămîntul reprezintă o minunată îmbinare de bogăţii şi frumuseţi, cuprinse într-un imens muzeu natura. Natura a creat aşadar opere de basm, deoarece peste tot ea are un farmec deosebit. Astăzi, mai mult ca oricând, aceste bogăţii trebuie ocrotite.
N imic nu piere in natura, ci numai legaturile lucrurilor se schimba,numai formele se muta;toate se rotesc intr-un cerc vesnic. Elementele raman tot aceleasi.
Important este sa participam,sa pastram,sa completam natura cat mai frumos posibil si sa ne bucuram sufletul de Dumnezeirea de pe pamant.
Omul si Natura sunt creatia Divinitatii, trebuie sa le respectam, sa le iubim.