Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

vineri, 4 noiembrie 2016

PURITATE SUFLETEASCĂ

Puritatea sufletească a ființei umane, stă în capacitatea sa de a rămâne etic și moral în raport cu nevoile sale energetice, hrănindu-le în mod autentic din propria abundență de iubire.
Manifestându-ne viața prin atitudinea iubirii, iertării, prețuirii, recunoștinței, empatiei și a bucuriei lăuntrice față de tot ceea ce suntem, simțim, trăim, gândim, facem, primim și dăruim vom exprima frumusețea lăuntrică a sufletului nostru.
Adoptând o atitudine pozitivă și deschisă față de lume, față de semeni, față de propria viață și față de tot ceea ce există, percepem, experimentăm, simțim, alegem, facem și etichetează sau atribuim ca valori, în raport cu trăirile și consecințele noastre – ceea ce vom atrage în viața noastră, ne va împlini sufletește.
Adoptând prin prejudecățile și convingerile noastre negative, o atitudine potrivnică sau ostilă vieții, toate trăirile noastre vor fi dominate la nivel emoțional, de nemulțumiri, neîmpăcări, negativitate, ostilitate și frici. Astfel, și rezultatele sau consecințele experiențelor și alegerilor noastre, vor fi pline de erori și neîmpliniri.
Cât timp vom ști și vom înțelege să ne manifestăm în mod conștient și autentic viața, prin atitudinea iubirii, a credinței, a prețuirii și a încrederii de sine – vom ști să nu cădem pradă deciziile și convingerile negative ale ego-ului minții.
Nelăsând comportamentul instinctual și posesiv, să ne controleze deciziile și viața sau să ne contamineze mintea, trupul, inima și sufletul cu ură, neîmpăcări și negativitate – vom evita să permitem prejudecăților, fricilor, lăcomiilor, viciilor, insuficiențelor, nevoilor, neliniștilor, nemulțumirilor, nereușitelor, judecăților, învinuirilor, neasumării, ostilității, urii și furiei, să ne copleșească simțurile sau să ne influențeze negativ, percepțiile, trăirile, rezultatele și viața.
Autor: Sandor Kasza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu