Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

Viata este cel mai frumos dar daruit de divinitate..

vineri, 25 martie 2011

Sa fim ECO de Ora Pamantului

Ca in fiecare an, va invitam sa sarbatorim Planeta timp de o ora - Ora Pamantului! Adica sa stingem orice aparat care consuma curent: becuri, computere, electrocasnice, televizoare, monitoare, tot....(vom stinge luminile sambata, 26 martie intre 20.30 si 21.30).
De ce merita sa va implicati?
In primul rand, demonstram ca suntem activi, uniti si ne pasa de mediul inconjurator! Pentru ca indiferent de tara in care locuim, ne alaturam altor mililoane de oameni pentru a face impreuna un gest simbolic
Anul acesta vor participa peste 128 de tari. Asa ca, imaginati-va ce efect va fi daca vom participa cat mai multi!
sursa:Umbrela Verde

Fiecare dintre noi trebuie sa ne schimbam mentalitatea si prin actiunile noastre să contribuim la binele Pamantului. Aceasta înseamna sa iubim și sa respectam lumea în care traim. Incălzirea globală se datorează ,, efectului de sera” produs prin degajarea CO2 și alte gaze din atmosfera. Impreuna cu familia, prietenii ma alatur acestui eveniment, sa stingem orice aparat care consuma curent: becuri, computere, electrocasnice, televizoare, monitoare.. sa demonstram ca ne pasa de MEDIUL INCONJURATOR, reducand emisia de CO2 ,la scaderea poluării mediului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu